Vid retur måste varan sändas tillbaka till oss i oskadat skick. När vi har mottagit din retur och godkänt skicket på produkten, kommer vi att återbetala det belopp du har betalat exklusive fraktkostnaden. Skicka ett mail, inom 14 dagar från det du tog emot försändelsen, till info@lagerpriser.se och meddela oss ordernummer, vilka varor du vill skicka tillbaka samt summan inklusive moms. Vi mailar då information om hur ni returnerar produkten.

Observera att returportot och emballage alltid betalas av dig som kund.

Returen skickas till:

Functio Optima AB
Box 2002
612 02 Finspång
Sweden

OBS! Maila oss alltid innan ni returnerar en produkt.

Ångerrätt

Enligt distansavtalslagen har du som konsument rätt att ångra ditt köp utan speciell anledning inom 14 dagar från det att du tagit emot varorna. Vid retur står du som kund för eventuella skador som kan uppstå under transporten. Observera att returportot och emballage alltid betalas av dig som kund.

Som kund har du rätt att ångra ditt köp enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler.  

Om du som kund vill åberopa din ångerrätt ska du meddela oss detta inom 14 dagar från det att du mottagit varan. Om du har hanterat varan i större utsträckning än vad som varit nödvändigt för att fastställa varans egenskaper eller funktion har Lagerpriser rätt att göra värdeminskningsavdrag på upp till 100 % av varans pris. Värdeminskningsavdraget bestäms i varje enskilt fall beroende på vilken typ av vara du köpt samt vilken värdeminskning som uppstått på grund av hanteringen.

Undantag från ångerrätten

Från ångerrätten undantas varor som av hälso- och hygienskäl inte kan säljas till annan konsument om den returneras. Exempel på sådana varor är livsmedel, kylvaror, hygienartiklar med bruten/skadad förpackning och kosmetika.

Ej uthämtat paket

Du har 14 dagar på dig att hämta ut paketet efter att du tagit emot en avisering. Därefter går paketet i retur till oss och vi blir tvungna att debitera en avgift på 150 kronor plus fraktavgift för hantering av outlöst försändelse.